Over @valore

Henk Vette is sinds 2014 met @Valore! Advies en Interimmanagement actief op het gebied van Finance, Risk, Control, Datamanagement, Datakwaliteit, Informatiemanagement, Solvency II, Compliance, proces en operationeel management in de financiële dienstverlening.

Met een achtergrond in (Bedrijfs) Economie, Bestuurlijke informatiekunde en Controlling heeft Henk bij OHRA, Univé, De Amersfoortse, a.s.r. en Ditzo verschillende onderdelen en disciplines aangestuurd. De Veluwe is de thuisbasis. Een prachtige omgeving om te tennissen, te hardlopen, golfen en fietsen. Daarnaast zijn lezen en klassieke auto’s hobby’s.

Ervaring


Henk heeft een brede en langdurige ervaring in de verzekeringsbranche. Het Leven en Pensioenbedrijf, Schade en AOV maar ook Ziektekosten en Hypotheken zijn de ervaringsgebieden. Veelal aansturing in de business maar ook complexe vraagstukken oplossen op centraal/concern niveau. Van operationeel tot programmamanagement en van HR management tot informatiemanagement. Finance & Risk is de rode draad. De laatste jaren met een sterke focus op Solvency II, IFRS 4 fase II (nu: IFRS 17) en IFRS 9 met datamanagement en datakwaliteit in de Finance & Risk keten.

Kernwaarden: toegevoegde waarde leveren, inhoud en integriteit. Verbinding tussen Operatie en Management, tussen Centraal en Decentraal. Begrijpelijkheid en de menselijke maat blijven hierbij van groot belang.

Het verschil maken en waarde toevoegen, daar draait het om!